vrijdag 3 februari 2023

18 juni 2022: Classic TT Gramsbergen

Op zaterdag 18 juni a.s. organiseert Stichting Eveno Racing Gramsbergen, wederom de “Classic TT Gramsbergen”.

De afgelopen 2 jaar gooide Corona roet in het eten en kon het evenement niet doorgaan maar we zijn blij dat het in 2022 weer mogelijk is.

Technische keuring deelnemende motoren in Gramsbergen op vrijdagavond.

Voorafgaand wordt op vrijdagavond 17 juni in Gramsbergen, evenals afgelopen jaren, nabij café Bolte,  de technische keuring van de motoren gehouden. Net als indertijd in Assen rijden de deelnemende motoren op unieke wijze onder politiebegeleiding van het rennerskwartier in Anerveen naar de plaats van keuring en weer terug. Bij deze keuring tussen 18.45 uur en 19:45 uur zijn een aantal  bijzondere racemotoren te zien en te horen: Honda, BMW, Yamaha, Ducati, MV Agusta, etc.

NW200: Michael Dunlop’s achterband explodeert bij 300 km/u

Feestavond

Na de technische keuring zal er op vrijdagavond in de tent op het rennerskwartier nog een gezellige feestavond zijn voor iedereen die zin heeft in een gezellige avond. Een dj zal muziek draaien voor jong en oud. Aanvang 20:45 uur en de entree is gratis.

Zaterdag racedag

De trainingen beginnen op zaterdagmorgen om 10.00 uur en om 12:30 uur is de officiële opening en aansluitend de wedstrijden. Er worden demo-races verreden in de 50cc, 125cc, 250cc, 350cc, 500cc, zijspannen en oldtimerklasse. En er zal een zogenaamde Classic parade worden gereden met bijzondere motoren en bekende namen van weleer.

Classic TT Gramsbergen: gratis toegang

Evenals alle voorgaande edities is dankzij de sponsoren van Eveno Racing de toegang en het parkeren gratis, kom dus allen naar het circuit in Anerveen voor een prachtige dag motorsport in Gramsbergen.

Doelstelling Eveno Racing

Eveno Racing zet zich in om jonge talentvolle wegracecoureurs financieel te ondersteunen en organiseert hiervoor o.a. de Gramsberger Classic TT. In 2022 ondersteunt Eveno Racing meerdere coureurs: Walid Soppe, Dylan Czarkowski, Loris Veneman, Leon Stolte, Maik Duin en Ruben Bijman

Meer informatie: www.eveno-racing.nl

Classic TT Gramsbergen
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen