Clean Week 2020

Dit gratis evenement staat helemaal in het teken van milieuvriendelijke machines en elektrische uitvindingen. Je kunt een testrit maken op een e-Scooter, e-Motor en op e-Quadricycles. Daarnaast maak je tijdens de Clean Week kennis met elektrische fietsen, auto's op batterijen en hybride voertuigen.
Op 5 en 6 mei is het circuit niet toegankelijk voor publiek. Maar zaterdag 7 en zondag 8 mei is iedereen van harte uitgenodigd op Zolder!

Op 5 mei wordt de European e-Bike en e-Scooter of the year 2011 bekend gemaakt. De hoofdredacteur van MOTO73 en MOTOR Magazine, Arie Blokland, zit o.a. in de jury van deze verkiezing! We houden je op de hoogte welk merk een jaar lang de titel 'e-Scooter en e-Bike of the year 2011' mag dragen.

Het volledige programma:
 
Donderdag 5 mei (niet voor publiek)
Bekendmaking van de European e-Bike en e-Scooter of the Year 2011
Avant-première van de Clean Tech & Mobility Expo
Jaarlijkse MEP Ride.
 
Vrijdag 6 mei (niet voor publiek)
Clean Tech & Mobility Expo
Testritten
10.30 tot 13.00: „Clean Vehicles for Sustainable Companies? – Symposium FEBIAC
Bekendmaking van European e-Bike, e-Scooter, e-Quadricycle of the Year 2011
 
Zaterdag 7 mei
Clean Tech & Mobility Expo
Demonstraties
Tesla Battle of the Batteries
Group Machiels Clean Week 2020 tour (ecorally door Limburg)
Testritten voor iedereen
 
Zondag 8 mei
Clean Tech & Mobility Expo
Demonstraties
Dag van de Motor 2011
Limburgs Kampioenschap BMX
Demonstraties
Tesla Battle of the Batteries
Group Machiels Clean Week 2020 tour (ecorally door Limburg)
Testritten voor iedereen

Meer info op www.cleanweek2020.be en www.circuit-zolder.be.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.