Toseland fit voor Monza

Op zondag 8 mei wordt de vierde race verreden om het kampioenschap van het World Superbike. Dit maal zal het Italiaanse circuit van Monza het toneel zijn. James Toseland heeft al twee raceweekenden moeten missen, vanwege zijn gebroken pols. De BMW Motorrad Italia coureur overweegt nu om dit weekend zijn comeback te maken, omdat de doktoren zeer tevreden zijn met zijn herstel.

Tijdens een test op Motorland Aragon op 18 maart kwam Toseland ten val op zijn hoofd en rechter pols. Hij werd direct geopereerd. Tijdens de race op Assen werd de Engelse coureur vervangen door onze landgenoot Barry Veneman.

We houden je op de hoogte!

Foto: 2snap

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.