zaterdag 10 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Toseland fit voor Monza

Op zondag 8 mei wordt de vierde race verreden om het kampioenschap van het World Superbike. Dit maal zal het Italiaanse circuit van Monza het toneel zijn. James Toseland heeft al twee raceweekenden moeten missen, vanwege zijn gebroken pols. De BMW Motorrad Italia coureur overweegt nu om dit weekend zijn comeback te maken, omdat de doktoren zeer tevreden zijn met zijn herstel.

Tijdens een test op Motorland Aragon op 18 maart kwam Toseland ten val op zijn hoofd en rechter pols. Hij werd direct geopereerd. Tijdens de race op Assen werd de Engelse coureur vervangen door onze landgenoot Barry Veneman.

We houden je op de hoogte!

Foto: 2snap

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen