donderdag 28 maart 2024

Combi Motors Verzekeringen zoekt collega’s!

Voor ons kantoor in Alphen a/d Rijn (ZH) zoeken wij nieuwe (liefst motorrijdende) collega’s die onze klanten kunnen adviseren bij de keuze voor de beste motorverzekering.

Er staan 2 vacatures open:

1. Verzekeringsadviseur

Honderdduizend! Zoveel vragen komen er ieder jaar bij de afdeling Beheer via telefoon, e-mail en post binnen. De vragen zijn van alle soorten en maten: over lopende verzekeringen, over nieuw af te sluiten verzekeringen, over de polisvoorwaarden en nog veel meer! De hardwerkende collega’s op deze afdeling zijn allemaal getraind om al deze vragen goed af te handelen. We zijn volop in beweging, zowel letterlijk en figuurlijk, waarbij klanttevredenheid voorop staat.

Wat wordt van jou verwacht?

Je gaat klanten helpen bij vragen over hun motorverzekering, ook adviseer je nieuwe klanten over de beste verzekering. Je bouwt aan een duurzame relatie met de klant en onderhoudt de relatie met bestaande klanten. Je bent klantvriendelijk en servicegericht aan de telefoon en weet op een informele manier ook via e-mail een klant voor je te winnen. Je weet goed in te spelen op de wensen van een klant en kan hierdoor het beste verzekeringsadvies geven. En niet onbelangrijk: je herkent cross-sell mogelijkheden en weet ze te benutten!

Wat ga je doen?

  • Telefonisch of per e-mail vragen beantwoorden van bestaande klanten
  • Nieuwe of bestaande klanten adviseren over hun motor-, auto- of andere verzekering
  • Bestaande klanten bellen om andere voertuigen te verzekeren (cross-sell)
  • Samen met het team streven naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid
  • En daarmee word je een drijfveer achter de groei van Combi Motors Verzekeringen

2. Verkoopadviseur

Ben jij een commercieel talent en ben jij op zoek naar een commerciële functie? Heb jij gevoel voor service en ben je ambitieus? Wij zijn op zoek naar een telefonische verkoopadviseur voor de afdeling motorverzekeringen.

Als Verkoopadviseur benader je telefonisch motorrijders welke hebben aangegeven bij een van onze samenwerkende motorzaken, dat ze graag door jou worden gebeld voor advies op gebied van het verzekeren van hun hobby.

Wie ben jij?

  • Je hebt uiteraard affiniteit met motoren en met mensen
  • Je bent communicatief vaardig aan de telefoon en via de mail
  • Je vindt het leuk om mensen over hun hobby te adviseren en je bent commercieel
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als in schrift
  • Je bent in het bezit van een WFT Basis en WFT Schade diploma of bereid deze via ons te halen
  • Je vindt het prima om van maart t/m september soms 2 dagen per week tot 20.00 uur te werken (mag je uitslapen!)
  • Ook vind je het leuk om 4 tot 5 keer per jaar een dag in het weekend te werken en op een motorbeurs mensen te adviseren.

Interesse in 1 van deze vacatures of wil je meer weten? Kijk op www.combimotors.nl/vacatures of bel met 0172-427035 en vraag naar Erdinc Findik.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen