Combimotors heft winterstop op

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Winterstop en toch met de motor naar MOTORbeurs Utrecht? Combi Motors Verzekeringen maakt het mogelijk! De belangrijkste motorbeurs van het jaar, maar je motor staat nog in winterstop bij de verzekeraar, dus ga je maar met de trein naar Utrecht. Dat hoeft niet! Combi Motors Verzekeringen begrijpt als geen ander wat de motorrijder belangrijk vindt en dus hebben wij met de verzekeraar Quakel Assuradeuren geregeld dat jij gewoon op je motor naar de beurs kunt! Staat Quakel Assuradeuren op je polisblad én wil je op de motor naar de MOTORbeurs? Bel ons om dit even door te geven en wij heffen de winterstop tijdelijk op, gedurende de dagen van de MOTORbeurs!

Wij zijn op werkdagen, tijdens kantooruren, te bereiken op 0172 – 427035.
Nog niet verzekerd via Combi Motors Verzekeringen? Bezoek snel onze site en vergelijk meerdere verzekeraars op dekking en premie!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?