13 C
Nederland
maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Combimotors heft winterstop op

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Winterstop en toch met de motor naar MOTORbeurs Utrecht? Combi Motors Verzekeringen maakt het mogelijk! De belangrijkste motorbeurs van het jaar, maar je motor staat nog in winterstop bij de verzekeraar, dus ga je maar met de trein naar Utrecht. Dat hoeft niet! Combi Motors Verzekeringen begrijpt als geen ander wat de motorrijder belangrijk vindt en dus hebben wij met de verzekeraar Quakel Assuradeuren geregeld dat jij gewoon op je motor naar de beurs kunt! Staat Quakel Assuradeuren op je polisblad én wil je op de motor naar de MOTORbeurs? Bel ons om dit even door te geven en wij heffen de winterstop tijdelijk op, gedurende de dagen van de MOTORbeurs!

Wij zijn op werkdagen, tijdens kantooruren, te bereiken op 0172 – 427035.
Nog niet verzekerd via Combi Motors Verzekeringen? Bezoek snel onze site en vergelijk meerdere verzekeraars op dekking en premie!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen