Concept: Moto Guzzi V8 Sport

Sportiever dan de Speciale en iets minder dan de Le Mans. De V8 Sport is een interpretatie gebaseerd op het nieuwe V85 blok waarmee Moto Guzi nieuwe fans aan zich wil binden.

De V8 Sport is een motor in die pure, Italiaanse stijl. Traditioneel ook. Met een rood frame en een groen/gele bovenbouw zoals de iconische 1971 V7 Sport.

De motor heeft natuurlijk uitstekende prestaties, maar die moet je niet vergelijken met die van een multicilinder. Het is een motor om van te genieten, om vooral mee te rijden en te sturen. Het liefst op listige weggetjes, waarop je de Moto Guzzi maar moeilijk van je af kan schudden.

Een robuuste fiets, vrij van opsmuk, mannelijk maar niet ruw. Eigenlijk een Moto Guzzi zoals die vroeger werden gebouwd. In feite eigenlijk een echte Italiaanse motorfiets!

Bron: Motosketches

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?