13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Concept: Moto Guzzi V8 Sport

Sportiever dan de Speciale en iets minder dan de Le Mans. De V8 Sport is een interpretatie gebaseerd op het nieuwe V85 blok waarmee Moto Guzi nieuwe fans aan zich wil binden.

De V8 Sport is een motor in die pure, Italiaanse stijl. Traditioneel ook. Met een rood frame en een groen/gele bovenbouw zoals de iconische 1971 V7 Sport.

De motor heeft natuurlijk uitstekende prestaties, maar die moet je niet vergelijken met die van een multicilinder. Het is een motor om van te genieten, om vooral mee te rijden en te sturen. Het liefst op listige weggetjes, waarop je de Moto Guzzi maar moeilijk van je af kan schudden.

Een robuuste fiets, vrij van opsmuk, mannelijk maar niet ruw. Eigenlijk een Moto Guzzi zoals die vroeger werden gebouwd. In feite eigenlijk een echte Italiaanse motorfiets!

Bron: Motosketches

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

Reacties zijn gesloten.