maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Concept > Suzuki Vyrus 1000 UPDATE

UPDATE 14-9-2011
Inmiddels is er meer duidelijk over deze Suzuki Vyrus 1000. Het blijkt namelijk een project van de Zwitserse-importeur te zijn en is in het Alpenland ook gewoon bij de dealer te koop, zoals een lezer van MOTOR.nl terecht opmerkte. De prijs is wel vrij fors, ruim 18.000 euro (inclusief alle heffingen…). Meer informatie staat op www.suzuki-motorcycles.ch/de/touring.html

BERICHT 13-9-2011
Wat is er plotseling aan de hand in de motorwereld? Na Husqvarna en BMW is het nu Suzuki dat met een prototype komt, genaamd de Vyrus 1000. Kort samengevat is het een GSX-R1000 met een GSR koplamp, gecombineerd met nog een paar andere kleine, optische aanpassingen. Kijkend naar de technische gegevens, zie foto onder, is op dat gebied niets veranderd. Maar toch… Weer iets nieuws en dat is goed!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen