Concept > Suzuki Vyrus 1000 UPDATE

UPDATE 14-9-2011
Inmiddels is er meer duidelijk over deze Suzuki Vyrus 1000. Het blijkt namelijk een project van de Zwitserse-importeur te zijn en is in het Alpenland ook gewoon bij de dealer te koop, zoals een lezer van MOTOR.nl terecht opmerkte. De prijs is wel vrij fors, ruim 18.000 euro (inclusief alle heffingen…). Meer informatie staat op www.suzuki-motorcycles.ch/de/touring.html

BERICHT 13-9-2011
Wat is er plotseling aan de hand in de motorwereld? Na Husqvarna en BMW is het nu Suzuki dat met een prototype komt, genaamd de Vyrus 1000. Kort samengevat is het een GSX-R1000 met een GSR koplamp, gecombineerd met nog een paar andere kleine, optische aanpassingen. Kijkend naar de technische gegevens, zie foto onder, is op dat gebied niets veranderd. Maar toch… Weer iets nieuws en dat is goed!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?