Spyfoto > 2012 Yamaha R1

Met nog slechts een paar uur te gaan voor de officiële onthulling is het ook Yamaha niet gelukt om de nieuwe modellen geheim te houden. Althans, in dit geval de 2012 YZF-R1. Want volgens onder andere visordown.com en TMCBlog.com is ‘ie te zien op bovenstaande foto.

Zoals eerder geschreven op MOTOR.nl speelt het Yamaha 50th anniversary-kleurenschema een grote rol. Verder valt op dat de neus iets aangepast is. Daarnaast zou de ECU opnieuw geprogrammeerd zijn vanwege een zeventraps instelbaar traction controle. Het stuur heeft nu veel meer weg van dat van de M1 van Jorge Lorenzo en Ben Spies. Later meer!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?