dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Spyfoto > 2012 Yamaha R1

Met nog slechts een paar uur te gaan voor de officiële onthulling is het ook Yamaha niet gelukt om de nieuwe modellen geheim te houden. Althans, in dit geval de 2012 YZF-R1. Want volgens onder andere visordown.com en TMCBlog.com is ‘ie te zien op bovenstaande foto.

Zoals eerder geschreven op MOTOR.nl speelt het Yamaha 50th anniversary-kleurenschema een grote rol. Verder valt op dat de neus iets aangepast is. Daarnaast zou de ECU opnieuw geprogrammeerd zijn vanwege een zeventraps instelbaar traction controle. Het stuur heeft nu veel meer weg van dat van de M1 van Jorge Lorenzo en Ben Spies. Later meer!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen