‘Contactquotum voor politie’

De politie moet bij kleine verkeersovertredingen meer waarschuwingen geven zonder onmiddellijk een boete uit te schrijven. Daarvoor pleit landelijk programmamanager bij de politie Egbert-Jan van Hasselt. In plaats van een bonnenquotum moet een contactquotum worden ingevoerd, vindt hij. Officier van Justitie Willebrord Freijsen, hoofd Team Verkeer van het Landelijk Parket, is groot voorstander van die aanpak.

Bron: De Telegraaf

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.