Film > Waar komt Ducati mee?

De kans dat het hier om de (voor)presentatie van de nieuwe Superbike gaat, is erg groot. Ten eerste omdat Bayliss, drievoudig SBK-kampioen, de aankondiging doet. Ten tweede omdat het WK Superbike volgende week op Imola rijdt. En ten derde, het wegraceseizoen loopt op z’n einde en er moet binnenkort dus getest gaan worden. Overigens gaan er geruchten dat de nieuwe Superbike van Ducati eerst een jaar alleen in de Superstock 1000 ingezet gaat worden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?