Crossen voor de allerkleinsten

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Op maandag 6 april 2015, Tweede paasdag, tussen 10.00 en 16.00 uur opent ActionPlanet haar poort voor iedereen die kennis wil maken met de activiteiten die in het nieuwe outdoorseizoen geboekt kunnen worden.

Naast de ‘gewone’ activiteiten die u al van ons mag verwachten zoals quadrijden, Hummer rijden, paintballen en Powerboat varen is het deze keer ook mogelijk om een offroad rit te maken in een heuse Legertruck en kunnen kleine crossers in spé (v.a. 5 jaar) onder leiding van een KNMV-motorsporttrainer hun off-road talenten testen op een echte crossmotor. Voor de dames is er een Hot Chocolate gezichtsbehandeling en de Bootcampers kunnen hun skills testen op de kersverse stormbaan.

Dus eigenlijk wordt het een hele saaie dag zoals u wel van ons gewend bent.

Toegang is gratis. Wilt u deelnemen aan een van de vele activiteiten dan kan dat tegen betaling van een kleine vergoeding per activiteit.Geef je nu alvast op zodat je verzekerd bent van een plaats.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?