Onvrijwillige zakpiercing

 

Huiveringwekkend is het minste wat je kunt zeggen van een horrorcrash van een 33-jarige Duitse motorrijder. Iedere echte man krijgt kippenvel van het idee alleen al. Bij een motorongeluk versplinterde de bovenkant van het bovenbeen van de inwoner van Ulm. Dat klinkt al pijnlijk, maar het wordt nog erger. Botsplinters perforeerden namelijk zijn scrotum van binnenuit. Voordat je ziek, zwak en misselijk afhaakt: als bij wonder richtten de splinters geen schade aan. Het klokkenspel functioneert als voorheen en ook de blaas en urinewegen komen ongeschonden uit de strijd. Daarvoor was echter wel – hou je vast – een scrotumincisie nodig. Dat is voor niemand een pretje, maar zeker niet voor iemand die met een “harde en gezwollen” zak het ziekenhuis wordt binnen gebracht. Door de incisie konden chirurgen wel de botsplinters verwijderen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.