Custom Bike Contest 2013

De Custom Bike Contest van Europeesche Verzekeringen gaat ook in 2013 plaatsvinden op de Motorbeurs Utrecht. Voor de vierde keer wordt er weer in de verschillende categorieën (streetfighters, choppers en oldtimers) gestreden om de mooiste zelfbouw-fietsen van de beurs. Vorig jaar was Luc van Gorp uit het Belgische Gent de grote winnaar met zijn omgebouwde Yamaha XS650.

Om deel te nemen aan deze custom bike contest kun je terecht op www.motorbeursutrecht.nl waar de volledig informatie over dit evenement komt te staan. De uiterste inschrijfdatum is 16 januari. Wij zijn benieuwd of iemand hier een unieke motor heeft gecreëerd die kans maakt om in de finale van de Custom Bike Contest terecht te komen. Zo ja, post hem dan op onze facebook-pagina!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.