dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Custom Bike Contest 2013

De Custom Bike Contest van Europeesche Verzekeringen gaat ook in 2013 plaatsvinden op de Motorbeurs Utrecht. Voor de vierde keer wordt er weer in de verschillende categorieën (streetfighters, choppers en oldtimers) gestreden om de mooiste zelfbouw-fietsen van de beurs. Vorig jaar was Luc van Gorp uit het Belgische Gent de grote winnaar met zijn omgebouwde Yamaha XS650.

Om deel te nemen aan deze custom bike contest kun je terecht op www.motorbeursutrecht.nl waar de volledig informatie over dit evenement komt te staan. De uiterste inschrijfdatum is 16 januari. Wij zijn benieuwd of iemand hier een unieke motor heeft gecreëerd die kans maakt om in de finale van de Custom Bike Contest terecht te komen. Zo ja, post hem dan op onze facebook-pagina!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen