zaterdag 3 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Custombouwers verzamelen zich bij Bikers Classics

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De Lifestyle Village zag het daglicht in 2015 en is intussen één van de belangrijkste onderdelen van Bikers’Classics geworden. Ook dit jaar is de Village absoluut niet te missen. Naast de officiële fabrikanten zoals Yamaha, Triumph, Indian en Royal Enfield om er maar een paar te noemen, zal de Belgische “custom”-scène wederom worden vertegenwoordigd door de gekende spelers, maar ook door een aantal nieuwkomers die hun mooiste stukken zullen tentoonstellen.

Sultans of sprint
Voor de tweede keer zullen de Sultans of Sprint, het Continental Circus van het derde millennium, een van de belangrijkste attracties van de LifestyleVillage  zijn. Dit jaar zal de show compleet zijn met absoluut ongelooflijke machines en races waar de prestaties zullen gecombineerd worden met de fantasie van deze gekke bende op hun grappige machines.

Trialwedstrijd
De tovenaar van Basse-Bodeux, de regionale ster van deze kunstvorm, Fred Krugger zal niet achterblijven want hij zal er zijn Triumph Bobber voorstellen, speciaal gemaakt voor het 2018 seizoen van de  Sultans of Sprint! En eindelijk gaan de A-XOC Bikers’Classics dit jaar ook van start met een Trial Classic . Een trialwedstrijd voor oude motorfietsen die over twee dagen zal gespreid worden. En zo kunnen we nu ook van dit excuus gebruik maken om fantastische trials tentoon te stellen in de Lifestyle Village, waaronder een paar heuse verrassingen en prachtexemplaren die reeds tientallen jaren uit de circulatie zijn verdwenen.

Gekste kapper
En vergeet niet de unieke sfeer van onze vakmensen die ook ter plaatse zullen werken om helmen te beschilderen, om het leer te bewerken of om hun collectie te presenteren. Je zal ook alle tijd hebben om je kapsel onder handen te laten nemen door gekste kapper uit de streek en, waarom niet, zelfs om het logo van de Sultans of Sprint op de rug te laten tatoeëren … Je hebt het wel begrepen, op 29, 30 juni en 1 juli is het op de A-XOC Bikers’Classics dat je moet zijn!

Informatie en tickets: http://www.bikersclassics.be/nl

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen