Ultieme blingbling Harley

Koop je een motorfiets, een juwelendoosje op wielen, of misschien wel allebei?  Als een Zwitserse Harley-Davidson specialist (Bündnerbike) en horlogemaker (Carl F. Bucherer) de handen ineen slaan, schaf je in een klap beide aan. Het is wel een dure klap want dit schatje kost 150.000 euro. Voor dat bedrag krijg je naast een een verbouwde Harley, ook nog een horloge en een ring. Die zijn namelijk ingebouwd in kluisjes op de tank.

2500 uur werk
De basis van deze ultieme blingbling-bike is een Harley-Davidson Softail Slim S. Het kostte 2500 manuren om hem te transformeren in dit uithangbord. De motorfiets herbergt een kapitaal aan bladgoud en 360 diamanten. Je houdt ze letterlijk vast, want ze zitten onder meer in de handvatten verwerkt. Alsof dat nog niet opvallend genoeg is, licht het blok blauw op door led-verlichting. De blauwe lak bestaat uit zes lagen, maar dat is alles wat Bündnerbike daarover kwijt wil.

[justified_image_grid ids=27400,27401,27402,27403,27404,27405]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?