zaterdag 4 mei 2024

Customs gezocht

Welke motor gaat er tijdens de komende MOTORbeurs Utrecht vandoor met de titel Best Custom Bike 2012 en wordt de trotse opvolger van de High Neck van Tino Balster? MOTORbeurs Utrecht houdt voor de vierde maal de Custom Bike Contest. De winnaar krijgt naast deze prestigieuze titel ook een geldbedrag van 750 euro en een aantal andere mooie prijzen.

Iedereen met een zelf (om)gebouwde motorfiets mag zich inschrijven voor deze verkiezing. Meer informatie over de verschillende categorieën, de voorwaarden voor deelname en het aanmeldformulier is te vinden op www.motorbeursutrecht.nl/custombike. Aanmelden kan tot en met 15 januari 2012. Oftewel, tot morgen. Grijp dus die kans!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen