Customs gezocht

Welke motor gaat er tijdens de komende MOTORbeurs Utrecht vandoor met de titel Best Custom Bike 2012 en wordt de trotse opvolger van de High Neck van Tino Balster? MOTORbeurs Utrecht houdt voor de vierde maal de Custom Bike Contest. De winnaar krijgt naast deze prestigieuze titel ook een geldbedrag van 750 euro en een aantal andere mooie prijzen.

Iedereen met een zelf (om)gebouwde motorfiets mag zich inschrijven voor deze verkiezing. Meer informatie over de verschillende categorieën, de voorwaarden voor deelname en het aanmeldformulier is te vinden op www.motorbeursutrecht.nl/custombike. Aanmelden kan tot en met 15 januari 2012. Oftewel, tot morgen. Grijp dus die kans!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.