13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Customs gezocht

Welke motor gaat er tijdens de komende MOTORbeurs Utrecht vandoor met de titel Best Custom Bike 2012 en wordt de trotse opvolger van de High Neck van Tino Balster? MOTORbeurs Utrecht houdt voor de vierde maal de Custom Bike Contest. De winnaar krijgt naast deze prestigieuze titel ook een geldbedrag van 750 euro en een aantal andere mooie prijzen.

Iedereen met een zelf (om)gebouwde motorfiets mag zich inschrijven voor deze verkiezing. Meer informatie over de verschillende categorieën, de voorwaarden voor deelname en het aanmeldformulier is te vinden op www.motorbeursutrecht.nl/custombike. Aanmelden kan tot en met 15 januari 2012. Oftewel, tot morgen. Grijp dus die kans!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen