maandag 11 december 2023

Dag van de Motor

Op zondag 8 mei wordt alweer de derde Dag van de Motor georganiseerd op Circuit Zolder. Motorliefhebbers kunnen terecht voor shows, stands en testritten. Voor kinderen worden er diverse spelletjes georganiseerd. De dag begint om 10.00 uur en om 18.00 uur is het evenement afgelopen.

FEBIAC verzamelt het grootste testpark van België met 82 motoren van de grote merken. Niet-motorrijders kunnen met hun autorijbewijs ook verschillende voertuigen testen in veilige omstandigheden: trikes, quads en buggy’s. In samenwerking met rijscholen kan iedereen onder professionele begeleiding een eerste rijles volgen op een 50 of 125cc-scooter. Ideaal om je eerste stappen op een gemotoriseerde tweewieler te zetten.

Reserveren voor de testritten kan via http://go.eventdrive.be/dagvandemotor2011

Foto: moto.be.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen