donderdag 1 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Dag van de Motor

Op zondag 8 mei wordt alweer de derde Dag van de Motor georganiseerd op Circuit Zolder. Motorliefhebbers kunnen terecht voor shows, stands en testritten. Voor kinderen worden er diverse spelletjes georganiseerd. De dag begint om 10.00 uur en om 18.00 uur is het evenement afgelopen.

FEBIAC verzamelt het grootste testpark van België met 82 motoren van de grote merken. Niet-motorrijders kunnen met hun autorijbewijs ook verschillende voertuigen testen in veilige omstandigheden: trikes, quads en buggy’s. In samenwerking met rijscholen kan iedereen onder professionele begeleiding een eerste rijles volgen op een 50 of 125cc-scooter. Ideaal om je eerste stappen op een gemotoriseerde tweewieler te zetten.

Reserveren voor de testritten kan via http://go.eventdrive.be/dagvandemotor2011

Foto: moto.be.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen