Dag van de Motor

Op zondag 8 mei wordt alweer de derde Dag van de Motor georganiseerd op Circuit Zolder. Motorliefhebbers kunnen terecht voor shows, stands en testritten. Voor kinderen worden er diverse spelletjes georganiseerd. De dag begint om 10.00 uur en om 18.00 uur is het evenement afgelopen.

FEBIAC verzamelt het grootste testpark van België met 82 motoren van de grote merken. Niet-motorrijders kunnen met hun autorijbewijs ook verschillende voertuigen testen in veilige omstandigheden: trikes, quads en buggy’s. In samenwerking met rijscholen kan iedereen onder professionele begeleiding een eerste rijles volgen op een 50 of 125cc-scooter. Ideaal om je eerste stappen op een gemotoriseerde tweewieler te zetten.

Reserveren voor de testritten kan via http://go.eventdrive.be/dagvandemotor2011

Foto: moto.be.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.