Motorgrafie 4-daagse

Van zondag 26 t/m 29 juni organiseren  VTO Vakanties en WL | Reis- en landschapsfotografie een 'Motorgrafie 4- daagse' rond Boppard in Duitsland. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Je verblijft in een gezellig hotel in Bad Salzig onder de rook van Boppard. Naast mooie toerritten, krijg je les in het maken van professionele foto's.

Willem Laros, fotograaf voor diverse bladen en Tom Boudewijns begeleiden de trip. Willem legt de digitale camera uit en Tom verzorgt de toertochten. Willem geeft vooraf een heldere uitleg over de vele mogelijkheden om te komen tot een gewenste foto. Tijdens de toertochten is er voldoende ruimte voor uitleg en/of vragen, bovendien worden de geschoten plaatjes ter plekke persoonlijk met u doorgenomen.

Programma:
Dag 1: Toeristische toertocht Heerlen – Bad Salzig (Boppard) 245 km, gezamenlijk vertrek bespreekbaar, ’s avonds inleiding fotografie.
Dag 2: Uitleg camera met opdrachten. Toertocht langs de Rijn ± 120 km, (individueel of groepsverband), ’s avonds bespreking foto’s.
Dag 3: Toertocht Rijn/Hunsruck/Moezel 250 km met foto-opdrachten, (individueel of groepsverband), ’s avonds bespreking foto’s.
Dag 4: Toeristische toertocht Boppard – Heerlen 265 km, gezamenlijk vertrek bespreekbaar.

Prijs:
€ 229,- per persoon op basis van Half Pension en verblijf in 2- persoonskamer. 1 persoonstoeslag € 45,-.
Voor meer informatie en boekingen neem je contact op met info@tomboudewijns.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.