vrijdag 29 maart 2024

De 2018 Kawasaki Z1000SX in november al in de showroom!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De unieke Kawasaki Z1000SX combineert Supersport prestaties met het comfort van een tourmotor. Met zijn schitterende styling, de meest moderne elektronica en sublieme bagagemogelijkheden is de Z1000SX dan ook al jaren de absolute koning van het Sports Touring segment. Afgelopen seizoen werd de Z1000SX al geheel vernieuwd en voor 2018 doet Kawasaki er nog een schepje bovenop met drie schitterende nieuwe kleurstellingen. En het mooiste is dat je niet tot volgend jaar hoeft te wachten, want de 2018 Z1000SX staat in november al in de showroom van de Kawasaki dealer!

Met zijn oersterke vier-in-lijn blok, een zeer comfortabele zitpositie en een ongekend complete uitrusting is de Z1000SX een echte langeafstandsatleet. Met instelbare Power Modes, regelbare Traction Control, ultramoderne LED verlichting, Assist & Slipper Clutch en een uniek geïntegreerd Mono-Key koffersysteem is de Z1000SX met afstand de meest moderne motor in zijn klasse.

Voor 2018 zijn er drie schitterende nieuwe kleurencombinaties voor de Z1000SX, namelijk groen met grijs (Emerald Blazed Green – Metallic Carbon Grey), zilver met zwart (Metallic Matte Fusion Silver) en zwart met grijs (Metallic Spark Black – Metallic Graphite Grey). 

Om de Touring kwaliteiten en de prestaties van de Z1000SX nog beter tot hun recht te laten komen heeft Kawasaki bovendien twee zeer aantrekkelijke accessoirepakketten samengesteld, namelijk: 

Tourer Pakket:
Mono-key geïntegreerde zijkoffers in kleur (incl. binnentassen), GPS Bracket, Tankpad.
Prijs: € 899,-

Performance Pakket: 
Dubbele Carbon Akrapovic uitlaat, Smoke Bubble windscherm, Buddyseat cover in kleur, Tankpad.
Prijs: € 1.399,-

De 2018 Z1000SX staat medio november al in de showroom vanaf € 15.099,-

Kijk voor meer informatie en een dealer in uw regio op www.kawasaki.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen