13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

De 7 mooiste motor-cadeaus voor onder de kerstboom

Wat staat er op jouw verlanglijst dit jaar voor kerst? Wederom een paar sokken? Gelukkig zijn er genoeg dingen om te vragen waar je motorrijders hart sneller van gaat kloppen. Een rondje door een van ’s lands grootste webwinkels en we kunnen concluderen dat er altijd wel iets te vinden is voor die motorrijdende oom, lessende nicht of merkvaste buurman. De leukste 7 motor-cadeaus voor onder de kerstboom hebben we voor je op een rijtje gezet.

1. Bouw je eigen Ducati Monster


Een dikke 1200S in elkaar zetten doe je gewoon zelf! Met 292 stukkies ben je in ieder geval even zoet. Word je al doende misschien meteen weer even teruggebracht naar je jongere dagen die gevuld waren met Meccano-projecten.

2. Flessenhouder als eyecatcher

Echt grote Franse motormerken zijn er – met uitzondering van Mash – niet meer. Maar er komt meer uit dat land wat je kan waarderen. Een mooie fles potent druivensap bijvoorbeeld! Smaken verschillen, maar als cadeautje voor een motorrijdende wijnfanaat past het wellicht goed. Ook mooi zonder fles wijn!

3. BMW Boxerhoesje

Laat de buitenkant van je telefoon matchen bij die dikke Beierse machine. Dit leren hoesje is voor iPhones 6 tot en met 8 een mooie aanvulling.

BMW telefoonhoes

4. Kawasaki Ninja Wheeliemachine

Eindelijk wheelies trekken door je eigen huis. Voor de eeuwig jeugdige motorrijder die het niet kan laten om af-en-toe ff die koppeling in te trekken. Deze ZX-10R trekt ‘m zelfs zonder berijder op z’n achterwiel!

5. Buitenthermometer van Kawasaki

Als motorrijder wil je weten hoeveel graden het buiten is. Deze buitenthermometer hangt prima in de tuin! Geen Kawasaki-fanaat? Andere merken zijn ook verkrijgbaar.

6. BMW R1200 GS van LEGO

Voor wie de tijd heeft. Deze BMW R1200 GS Adventure bouw je volledig op met Lego-blokjes. Alle details kloppen. Zelfs aan de koffers is gedacht! Overigens kun je er ook nog een vliegtuig van maken. Zie dat met jouw GS maar eens voor elkaar te krijgen.

7. Harley-Davidson karaf en glazen set


Maak indruk op je motorvrienden met deze karaf in de vorm van het Harley-Davidson logo. Zeer fraai set, zeker ook met de bijbehorende glazen. Perfect voor het nodige medicijn na een stevige rit.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen