vrijdag 19 april 2024

De Europese Toertochten Stick, het cadeau voor “Vaderdag”

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Videofilm met presentatie van de stick door MrGPS, (Hans Vaessen). De heilige graal van de routeverzameling: 25 jaar routewerk verzameld op één USB stick. Zowel voor Garmin als TomTom geschikt. Voor uitleg kun je kijken op: https://www.youtube.com/watch?v=tGMJBzkzbW0.         

Videofilm met presentatie betreffende allemaal dezelfde route rijden door MrGPS, (Hans Vaessen). Iedereen die wel eens met een groep rijdt kent het wel: hebben ze allemaal een gps, allemaal dezelfde route. Gaat de één links, de ander rechts en weer een ander staat vertwijfeld te keren. Dat heeft allerlei oorzaken. 

Maar die oorzaken zijn misschien niet zo belangrijk: belangrijker is hoe je dat voorkomt. Met als kernvraag: op welke manier zorg je als club of reisorganisatie dat iedereen dezelfde route ook daadwerkelijk hetzelfde rijdt. Hans zijn advies is om daarbij te werken met één standaard: ‘de MrGPS Methode’. Binnen die MrGPS Methode (ofwel MisterGPS methode) geeft hij in aparte video’s uitleg aan zowel de routemaker als de rijder hoe het werkt.

Videofilm met presentatie van verschillende navigatietoestellen door MrGPS, (Hans Vaessen). Uitleg van bijna alle navigatietoestellen, Zowel Garmin als TomTom!

Dit kanaal is primair bedoeld als aanvulling op de MrGPS cursus DVD’s en behandelt:
– reviews van nieuwe toestellen
– tips voor gebruik van de software, vooral bij het uitkomen van nieuwe versies
– de individuele toestelinstellingen en de verschillende kaarten

Voor presentatie VTO zie: www.vtotc.nl

Maak je man/vader/vriend en natuurlijk ook je moeder/vrouw/vriendin of jezelf gelukkig en bestel hem! 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen