zondag 21 april 2024

De F43 Tributo Tamburini laat je sprakeloos achter

‘Vandaag is een gelukkige dag! Lieve papa, ik wil je heel veel gelukkige verjaardagen wensen.’ Dit is citaat uit de post op Facebook van Andrea Tamburini aan zijn vader Massimo.

Norton F1 verkocht op een veiling voor meer dan 50.000 euro

Gisteren was een belangrijke dag voor alle motor- en designliefhebbers. Op 28 november zou Massimo Tamburini, een grootheid in de motorwereld, 79 jaar zijn geworden. Zijn zoon, Andrea besloot zijn vader eer te bewijzen door iets prachtigs te creëren, de F43 Tributo, een superbike die is geïnspireerd op de MV Agusta F4 en die je echt, echt sprakeloos achterlaat. Waarom F43? Omdat Massimo Tamburini in 1943 werd geboren. Aan hem hebben we ook de Ducati 916, een van de mooiste motoren ter wereld, te danken.

Hier is Andrea’s post:

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

1 Reactie

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen