De Kawasaki H2: Kan -ie vliegen?

Weet je nog, die Desmosedici met vleugels? Zo nee, klik hier. Die vleugels, of in ieder geval soortgelijke, zien we nu ook op de Kawasaki Ninja H2. In een nieuw vrijgegeven filmpje zien we niet alleen spiegels die van voor als vleugels dienst doen, maar we zien de vleugels/spoilers ook op een plek die volgens ons aan de zijkant van de motor zit. 

Mocht Kawasaki de geruchten over +200 nog niet genoeg aangewakkerd hebben, dan doen ze dat nu wel met dit filmpje. Want als je al aerodynamica-spoilers nodig hebt om stabiel te blijven… zal het op z’n minst een overtreffende trap van de ZZR1400 of ZX-10R zijn!

Dinsdag a.s. wordt het model onthuld, wij kunnen niet wachten.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?