Weekendtip: 12 races op Assen

British Superbikes, MotoGP en World Superbikes: allemaal fantastisch, maar ook duur! Morgen kun je echter gratis en voor niets naar maar liefst twaalf races kijken! 

In de OW-Cup, met NK Twin-, Sport- en Supercup-klassen, rijdt elke klasse morgen twee races. Races waarin de kampioenschappen beslist worden. Het spektakel in deze laagdrempelige klasses is altijd al hoog, maar morgen kunnen we écht vuurwerk verwachten.

En het mooiste: de entree is gratis. Zelfs de paddock is open en dus kun je heerlijk een dagje rondstruinen. Meer informatie hier op owcup.nl, het volledige tijdschema vind je hier.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.