De Kawasaki Z1000SX standaard als Tourer Edition

Kawasaki worstelt een beetje met de Z1000SX. Is het nou een sportmotor of een toermotor. Sporttoer zou je zeggen, maar Kawasaki neigt toch meer naar toermotor. Om die discussie te beslechten, wordt de Z1000SX standaard als Tour Edition geleverd.

De Kawasaki Z1000SX is een complete motor, elektronische lekkernijen zijn volop aanwezig. En die overstijgen het niveau van ‘leuk’, je hebt er oo echt wat aan. Je hebt verschillende, die je afhankelijk van je stemming, situatie of weersomstandigheden kunt kiezen. Verder natuurlijk ook tractiecontrole en een Cornering Management Function. En wat voegt het Tourer Edition-pakket toe, dat normaal gesproken €899,- kost maar er voor dit jaar standaard op zit?

Het Kawasaki Z1000SX Tourer pakket bestaat uit:

  • Mono-Key geïntegreerde zijkoffers
  • Luxe binnentassen
  • Tankpad
  • GPS-steun

De 2019 Kawasaki Z1000SX Tourer staat nu in de showroom vanaf €15.099,- en is verkrijgbaar in het groen, zwart en blauw.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?