De Kawasaki Z1000SX tijdelijk met gratis Tourer pakket

De 2018 Kawasaki Z1000SX kreeg nieuwe looks, meer comfort en elektronica. Met verschillende rijdersinstellingen, traction control, cornering management function en LED verlichting is de Z1000SX een geavanceerde sporttour.

Je zou denken dat de Kawasaki Z1000SX compleet genoeg is. Denken ze bij Kawasaki toch anders over, de Z1000SX wordt nu namelijk tijdelijk geleverd met gratis Tourer pakket ter waarde van €899,-. Waar dat pakket uit bestaat? Wel: monokey geïntegreerd zijkoffersysteem met luxe binnentassen, tankpad en een GPS steun. De Z1000SX is verkrijgbaar vanaf € 15.099,- in de kleuren groen, zilver en zwart.

Deze actie is geldig tot 1 juni 2018.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?