dinsdag 16 juli 2024

De Louis nieuwsbrief is de kortste weg naar koopjes

De wekelijkse nieuwsbrief heeft voor louis.nl een duidelijke functie. Europa’s grootste postorderbedrijf voor motorkleding en -accessoires (500 merken, 55.000 artikelen!!) wil ervoor zorgen dat trouwe klanten als eerste over de nieuwste koopjes worden geïnformeerd! Omdat “zolang de voorraad strekt” heel snel kan veranderen in “helaas uitverkocht.”

Maar natuurlijk is er ook veel andere informatie, snel en gratis: alle nieuwe producten, alle aanbiedingen en kortingsacties, tips over motoren, etc. Schrijf je nu (hier) in, zodat je gegarandeerd niks hoeft te missen. Bovendien doet iedereen die de nieuwsbrief ontvangt automatisch mee aan de grote winactie. En met prijzen van in totaal meer dan € 20.000 moet je echt niet aarzelen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen