dinsdag 23 juli 2024

De Motor Podcast #125: Joey Boussen heeft nog geen rijbewijs maar wel een podiumplek

In aflevering 125 van De Motor Podcast is Joey Boussen te gast. De motorpassie begon bij hem op misschien wel de kleinste motor die er is: de Minibike. Al snel voelde hij aan dat hij meer wilde en ging pitbiken op een Dream Shiver 155cc. Hij werd daarmee uiteindelijk tweede in het NK Open Pitbike racen. 

De Motor Podcast #124: een motorvlogger, maar dan net even anders

Vorig jaar ontgroeide hij ook het pitbiken en maakte de overstap naar de Supermoto klasse en wel op een TM SMX 250 Fi. Via de S3 klasse tijdens de BeNeCup wil hij doorgroeien naar de KTM 450 SMR en de S2 klasse in de BeNeCup.

De vader van Joey is de grote inspirator en financierder van het geheel. Hoe kijkt hij tegen de motorpassie en hobby van zijn zoon aan? Want helemaal zonder gevaar is het ook niet. Tijdens een race van Joey is het al eens goed fout gegaan…

Het hele verhaal hoor je in aflevering 125 van De Motor Podcast.

Luisteren naar De Motor Podcast is helemaal gratis en kun je doen via elke podcast-app zoals Spotify of de andere platformen. Er verschijnt elke 2 weken een nieuwe aflevering.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen