dinsdag 23 juli 2024

Motorplaza Heerenveen per 15 juli 2024 samen met Motorplaza Groningen

Motorplaza Heerenveen, een BMW Motorrad dealervestiging, zal op 15 juli 2024 fuseren met Motorplaza Groningen. Dit is overeengekomen tussen Binne Hooijenga, de eigenaar van beide vestigingen, en BMW Motorrad. Deze beslissing volgt op de recente ontvlechting van de onderneming Boonstra/Hooijenga, wat leidde tot een herstructurering binnen de organisatie.

De Arai TOUR-X5: veelzijdige adventure helm voor de veeleisende motorrijder

Baboon World of Motorcycle Parts, in bezit van Erik Hooijenga, verhuist in zijn geheel naar de huidige locatie van Motorplaza Heerenveen. Door groei heeft dit bedrijf meer ruimte nodig, waarin de Heerenveen-locatie betere mogelijkheden biedt voor de toekomst. BMW Motorrad blijft aanwezig voor klanten in de noordelijke regio dankzij de samenvoeging van Motorplaza Heerenveen met Motorplaza Groningen. De veranderingen hebben geen gevolgen voor de arbeidsovereenkomsten.

Vanaf 15 juli 2024 wordt Motorplaza Groningen de BMW Motorrad dealer voor het noorden. De hoge kwaliteit van service, verkoop en onderhoud van BMW Motorrad blijft uiteraard gehandhaafd.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

1 Reactie

  1. In gewoon Nederlands: BMW Motorplaza Heereveen blijft zoals het nu is of……….. voor een nieuwe BMW zullen we in de toekomst naar BMW Motorplaza in Groningen moeten.

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen