De MV Agusta F4Z Zagato

De laatste paar dagen gaan er over het internet een aantal foto’s rond met het ontwerp voor een bijzonde MV Agusta. Het merk kwam al met een tweetal teaser-video’s die je onderaan dit bericht vindt. Maar onlangs zijn er foto’s gepubliceerd waarop het concept te zien is. Een bedrijf uit Milaan genaamd Zagato heeft het ontwerp op zich genomen. En wanneer een bedrijf dat vooral bekend is van carrosseriedesign voor auto’s los gaat op een MV Agusta krijg je dus deze creatie. De aankondiging van het persbericht hebben we inmiddels binnen, deze zou morgen verschijnen. We houden je op de hoogte! Zagato 2

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.