De nieuwe MOTO73: wat staat erin?

De nieuwe MOTO73 is pas uitgekomen en zoals je van MOTO73 kunt verwachten staat hij weer vol met onderwerpen die je niet wilt missen! Wat dan?

– Reportage: Roland Sands RSD Faster Wasp XSR900

We kunnen er een heleboel over schrijven. En dat doen we ook, in de nieuwe MOTO73. Voor nu zeggen beelden meer dan woorden, dus bekijk vooral onderstaande foto’s!

– Controverses en vetes in de Grand Prix

Jorge Lorenzo verruilt na dit seizoen Yamaha in voor Ducati en één van de theorieën hierachter zou kunnen zijn dat het is om Rossi een hak te zetten en wel succesvol te zijn op een Ducati. De twee hebben geen beste verstandshouding. De vete gaat al jaren terug. Wij doken erin en maakten meteen een compleet beeld van alle bonje die náást de baan werd beslecht.  

– Storm op komst

“Binnen een paar jaar is er alleen nog maar elektrisch verkeer”, je hoort het al jaren af en toe wel iemand zeggen. Wat is er ondertussen allemaal te krijgen op het gebied van elektrische motoren? Lees het in het E-dossier.

– Dubbeltest: BMW C evolution en BMW C650 Sport

Nog niet genoeg gehad van elektrisch? Wij vergeleken de BMW C650 Sport met zijn elektrische broertje, de BMW C Evolution. 

En verder?

– Test: Indian Chief Dark Horse 

– Verslag: MOTO73-rijdag

– Triotest: Ducati Scrambler Sixty2, SWM Gran Milano 440 en Yamaha SR400 

Meer MOTO73? Met een MOTO73 jaarabonnement en daarbij een TomTom Rider 400 verveel en verdwaal je (je) nooit meer.

 

[justified_image_grid ids=24274,24275,24276,24277]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.