vrijdag 19 april 2024

De MXGP van Assen: tijd- en TV-schema

Dit weekend in Assen wordt de op twee na laatste ronde in de MXGP verreden. Jeffrey Herlings maakt zijn rentree in de MX2 en breidt mogelijk zijn voorsprong in het kampioenschap uit. Luchtfilterfabrikant en sponsor Twin Air heeft een handtekeningensessie georganiseerd met Jeffrey Herlings en Davy Pootjes. Op zondagmorgen om 10.30u geven zij Twin Air nummerbordjes weg aan de die hard fans. Wat is verder het programma van de racedag op zondag? Je ziet het hieronder.MXGP Assen Tijdschema

Wil je er zelf bij zijn? Dat kan. Kaartjes zijn nog te verkrijgen, maar niet meer online in de voorverkoop. Daarvoor moet je naar de Primera, in het Welcome Centre van TT Circuit Assen of vanaf zaterdag aan de kassa’s van het TT Circuit. Kaartjes voor de zondag kosten voor volwassen €50,- en voor kinderen t/m 15 jaar €15,-. Voor wie er niet bij kan zijn, maar het toch live wilt zien zijn de mogelijkheden beperkt. Zowel de MXGP als de MX2-manches zijn live te zien op Eurosport 2. Wie daar geen abonnement op heeft moet het doen met een samenvatting van de MX2-manches vanaf 19.55u op Eurosport 1. RTL heeft ook uitzendrechten maar zendt niks live uit. Het belooft in ieder geval een mooi weekend te worden. Het weer zit mee en ook onderstaande video belooft veel goeds.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen