dinsdag 27 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

De nieuwe Norton Dominator SS

Dit is ‘m dan, de nieuwe Norton Dominator. Veel meer kunnen we je helaas niet laten zien want dit is de enige foto die de Britten hebben vrijgegeven. Eind januari laat Norton de Dominator SS voor het eerst écht zien, het doek gaat er dan af tijdens een expositie in Donington Hall.

Helaas worden er in eerste instantie maar vijftig geproduceerd, dat zal de gelimiteerde SS-uitvoering zijn. Hierna wil Norton de SS-loze Dominator in productie nemen en daarvan willen ze er veel meer gaan bouwen.

Verdere info? Helaas, Norton houdt de kaken stijf op elkaar. Wel kun je als Norton-liefhebber verder lezen met deze test van de Norton Commando SF. Meer Norton-nieuws vind je hier.

We updaten dit bericht zogauw we meer informatie hebben, waarschijnlijk later vandaag.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen