De nieuwe Norton Dominator SS

Dit is ‘m dan, de nieuwe Norton Dominator. Veel meer kunnen we je helaas niet laten zien want dit is de enige foto die de Britten hebben vrijgegeven. Eind januari laat Norton de Dominator SS voor het eerst écht zien, het doek gaat er dan af tijdens een expositie in Donington Hall.

Helaas worden er in eerste instantie maar vijftig geproduceerd, dat zal de gelimiteerde SS-uitvoering zijn. Hierna wil Norton de SS-loze Dominator in productie nemen en daarvan willen ze er veel meer gaan bouwen.

Verdere info? Helaas, Norton houdt de kaken stijf op elkaar. Wel kun je als Norton-liefhebber verder lezen met deze test van de Norton Commando SF. Meer Norton-nieuws vind je hier.

We updaten dit bericht zogauw we meer informatie hebben, waarschijnlijk later vandaag.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?