De nieuwe Yamaha MT-07 Moto Cage

Zo, knalt dat even op ons beeldscherm! Het is de nieuwe MT-07, door Yamaha als ‘Moto Cage’ gedoopt. Tja, apart, heel apart, dat is -ie zeker. We zien een donkere aangeklede MT, waarbij enkele onderdelen in relrode verf zijn gedoopt. Yamaha stelt dat ze deze MT een agressief stuntbike-imago hebben aangemeten.

Naast de felle kleuren zien we ook wat nieuwe onderdelen. Op het frame zijn crashprotectoren gemonteerd, we zien een blokspoiler, een instelbaar windschermpje, handkappen en de nieuwe bestickering. Tevens vertelt Yamaha ons dat het duozadel nieuw is en de radiatorbescherming nieuw is. 

Als dit nog niet genoeg voor je is, heeft Yamaha nog een boel nieuwe accessoires voorradig. Een Akra-uitlaat, rode luchtgeleiders/kanalen en nog een heleboel protectoren en covers. Inderdaad: een stuntfiets waardig.

Deze MT-07 Moto Cage is leverbaar vanaf november 2014, de prijs is ons nog onbekend.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?