vrijdag 8 december 2023

De nieuwe Yamaha MT-07 Moto Cage

Zo, knalt dat even op ons beeldscherm! Het is de nieuwe MT-07, door Yamaha als ‘Moto Cage’ gedoopt. Tja, apart, heel apart, dat is -ie zeker. We zien een donkere aangeklede MT, waarbij enkele onderdelen in relrode verf zijn gedoopt. Yamaha stelt dat ze deze MT een agressief stuntbike-imago hebben aangemeten.

Naast de felle kleuren zien we ook wat nieuwe onderdelen. Op het frame zijn crashprotectoren gemonteerd, we zien een blokspoiler, een instelbaar windschermpje, handkappen en de nieuwe bestickering. Tevens vertelt Yamaha ons dat het duozadel nieuw is en de radiatorbescherming nieuw is. 

Als dit nog niet genoeg voor je is, heeft Yamaha nog een boel nieuwe accessoires voorradig. Een Akra-uitlaat, rode luchtgeleiders/kanalen en nog een heleboel protectoren en covers. Inderdaad: een stuntfiets waardig.

Deze MT-07 Moto Cage is leverbaar vanaf november 2014, de prijs is ons nog onbekend.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen