De Steile Wand stopt

De Steile Wand van Henny Kroeze is toch wel een fenomeen an sich, want in Nederland was hij nog de enige die de aloude waaghalzenactie in leven hield. Kroeze gaat met pensioen, maar opvolging is er niet, dus wordt de Steile Wand naar het buitenland verkocht. Je kunt het spektakel gelukkig nog één keer aanschouwen.

Tijdens de Hollandse Motorbeurs komt Kroeze namelijk voor een laatst keer in actie in zijn ‘Wall of Death’, waarna het doek definitief valt. Toegang voor de Hollandse Motorbeurs op 16, 17 en 18 november is gratis, dus dat een eventuele aanslag op het huishoudboekje is geen reden deze allerlaatste kans aan je voorbij te laten gaan.

Overigens hebben we hier op de redactie een bijzondere band met de Steile Wand van Henny Kroeze, aangezien Henny het aandurfde MOTO73-hoofdredacteur Eddie de Vries in 2014 los te laten in zijn Steile Wand. Aan boord van een Tomos-bromfiets mocht Eddie het gaan proberen en ondanks dat het niet meeviel, lukte het hem. 

Uiteraard hebben we daar beeld van ook!

Foto: Steilewand.nl
Video: Motor.nl

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?