Deel je favoriete hotspot op onze city guide!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Je kent het vast wel; een buurtkroeg, marktje, dakterras of winkel – zo’n unieke plek die perfect het bijzondere karakter van jouw buurt benadrukt en die iedereen moet zien. Of het nu je favoriete hangout is voor een middagborrel of de perfecte spot om een luie zondagmiddag te hangen; als het de moeite waard is om er tijd door te brengen dan verdient het een plek op onze kaart.

Deel jouw hotspot en laat ook anderen zo de verborgen pareltjes van jouw stad ontdekken. Zo maken we samen de ultieme wereldwijde city guide. Breng ons en de wereld op de hoogte via #REVITHOTSPOT op Instagram zodra je weer op je favoriete hotspot bent. Volg de hashtag om nieuwe plekken te ontdekken en wellicht om nieuwe rijders te ontmoeten. Spread the word! Of moeten we zeggen: the world? Iedereen die een hotspot deelt, maakt automatisch kans op een volledige urban outfit. Ga voor meer info naar to.revit.eu/hotspot

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?