13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Prijs van Kawa Z300 bekend

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Kawasaki is het leidende merk in het Naked segment. Met de komst van de nieuwe Z300 heeft Kawasaki nu maar liefst vier moderne Nakeds in haar assortiment. Met de geliefde en agressieve ‘Sugomi’ Z-stijl en Ninja Performance is de Z300 de nieuwe maatstaf in de 300cc klasse. De Z300 is vanaf maart 2015 verkrijgbaar bij de Kawasaki dealer vanaf €5.499,-. 

Performance en kwaliteit
De Z300 is gemaakt om de beroemde Kawasaki performance en kwaliteit naar de 300cc klasse te brengen. Zoals iedere Z heeft de nieuwe Z300 een moderne styling, de beste kwaliteit en optimale rijeigenschappen. De nieuwe Z300 heeft hiermee alles in zich om een verkooptopper te worden. 

Bijzondere rijsensatie
De Z300 heeft het onverwoestbare tweecilinder motorblok, bekend van de Ninja 300. Het krachtige blok levert maar liefst 39 pk bij 11.000 toeren en heeft een relatief hoog koppel van 27Nm. De motor heeft dubbele gaskleppen en is hierdoor beresterk over het hele toerenbereik. In combinatie met zijn lichte gewicht geeft dit de Z300 een bijzondere rijsensatie. 

Assist & Slipperclutch en standaard ABS
De Z300 is voorzien van een moderne Assist en Slipperclutch, afkomstig uit de racerij. De koppeling is dus bijzonder licht te bedienen en het achterwiel gaat niet ‘stuiteren’ wanneer vanaf hoge toerentallen snel wordt teruggeschakeld. De goede en rechte zitpositie en het brede stuur dagen uit tot een sportieve rijstijl. Daarnaast is de Z300 standaard uitgerust met ABS en zorgen de dubbelzuiger remklauwen voor veel remkracht. 

Performance pakket
De Z300 zal vanaf maart ook leverbaar zijn met een speciaal Performance pakket bestaande uit een Carbon Akrapovic uitlaat, buddyseat cover, tank pad en wheelstriping in kleur. Het Performance pakket zal €499,- kosten. It’s showtime!

De nieuwe Kawasaki Z300 is verkrijgbaar vanaf maart 2015 voor €5.499,-.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen