Definitief de bak in

De laatste reis is eennmalig en moet daarom een onvergetelijke ervaring zijn, naar mening van Marc Litjens in L1 Nieuws. Daarom bouwde de Limburger een zijspan aan zijn Triumph Bonneville Bobber waarop een doodskist past. Zo maak je als motorrijder in stijl je laatste reis. Als je dan toch het tijdelijke voor het eeuwige verruilt, dan maar aan boord van een ploffende staande twin. Litjens is naast motorrijder en ondernemer ook kleinzoon van een aannemer die naast huizen ook doodskisten bouwde. Zijn vader stoffeerde ze. Het zit dus in de genen gebakken van Litjens. Deze video biedt een inkijkje in je laatste reis.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?