zaterdag 20 april 2024

Speciale versie van Optimate 2 met OBDII stekker

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De befaamde Belgische Optimate druppelladers behoeven geen introductie meer. Importeur Bike Design brengt een gelimiteerd aantal Optimate 2’s op de markt waarbij standaard een OBDII stekker zit, naast de standaard bijgeleverde oogjesaansluiting en krokodillenklemmen. Zo kan je bijvoorbeeld de oogjes op de batterij van je motor aangesloten houden en kan je de OBDII stekker gebruiken om je auto op te laden.

Elke wagen vanaf 1996 is uitgerust met een standaard diagnosepoort (OBDII = On Board Diagnostic II), vaak verstopt onder de asbak. Met de OBDII stekker kan je de Optimate rechtstreeks op die poort aansluiten om je batterij bij te laden.

Zo heb je 1 lader om zowel je motor als je wagen startklaar te houden, zelfs zonder de motorkap te openen. Of je jetski, of boot, of … Op is op, dus snel naar je motordealer of naar www.bike-design.be. Actieprijs: 64.95 euro.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen