Speciale versie van Optimate 2 met OBDII stekker

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De befaamde Belgische Optimate druppelladers behoeven geen introductie meer. Importeur Bike Design brengt een gelimiteerd aantal Optimate 2’s op de markt waarbij standaard een OBDII stekker zit, naast de standaard bijgeleverde oogjesaansluiting en krokodillenklemmen. Zo kan je bijvoorbeeld de oogjes op de batterij van je motor aangesloten houden en kan je de OBDII stekker gebruiken om je auto op te laden.

Elke wagen vanaf 1996 is uitgerust met een standaard diagnosepoort (OBDII = On Board Diagnostic II), vaak verstopt onder de asbak. Met de OBDII stekker kan je de Optimate rechtstreeks op die poort aansluiten om je batterij bij te laden.

Zo heb je 1 lader om zowel je motor als je wagen startklaar te houden, zelfs zonder de motorkap te openen. Of je jetski, of boot, of … Op is op, dus snel naar je motordealer of naar www.bike-design.be. Actieprijs: 64.95 euro.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?