DFDS: Korting naar Groot-Brittannië!

DFDS biedt motorrijders deze zomer – en later dit jaar – 25% korting op de routes Calais – Dover en Duinkerken – Dover.

Dat je in Groot-Brittannië geweldig kunt motorrijden, is wijd en zijd bekend. Dat DFDS 25% korting geeft, is nieuws dat we niet je niet willen onthouden. Het zijn misschien niet de meest aantrekkelijke vertrekplaatsen; Calais en Duinkerken liggen wel iets verder weg dan IJmuiden. En DFDS biedt een upgrade aan voor €25,-: de Premium Lounge, met gratis warme en koude dranken, zoete lekkernijen, vers fruit, kranten en zelfs een glas prosecco.

De overtocht is daarentegen korter. Vanuit Dover liggen heel aantrekkelijke toergebieden binnen bereik. Neem de Cotswolds of de South Downs. Dat zijn nationale parken waarin je heel fijn kunt toeren.

Wat verder weg, maar ook binnen een dag bereikbaar is Cornwall. We hebben daar ooit een prachtige route gereden, met Lizard Point, Land’s End, North Cliffs, Tintagel (kasteel van Koning Arthur) en Boscastle. En daar hebben we ooit een prachtige route uitgezet.

Download de route (en lees over Cornwall)

 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.