dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Diervriendelijke Harley’s

Iedereen die bij Harley-Davidson Amsterdam binnenloopt, wordt vaak besnuffeld door de ‘huishond’ Tippie. Ze is al jaren (12) een lief en trouw hondje waar iedereen in het bedrijf gek op is. Regelmatig komen ook honden van klanten bij de Harleyzaak binnen. De honden- en kattenspulletjes worden dan ook goed verkocht om de viervoeters een echte Harley-look te geven.

Helaas zijn er ook veel honden en katten die geen baasje hebben en in het asiel terecht komen. De meeste dieren worden snel geplaatst, maar honden en katten met gedrags- of medische problemen hebben vaak maandenlange begeleiding nodig voordat ze in aanmerking komen voor een nieuw thuis. Daarom wil Harley-Davidon Amsterdam het Dierenasiel in de stad helpen om geld in te zamelen. Bij aankoop van een pluche beest van 17,95 euro doneert de motorzaak hiervan 5 euro aan het Dierenasiel Amsterdam.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen