Diervriendelijke Harley’s

Iedereen die bij Harley-Davidson Amsterdam binnenloopt, wordt vaak besnuffeld door de ‘huishond’ Tippie. Ze is al jaren (12) een lief en trouw hondje waar iedereen in het bedrijf gek op is. Regelmatig komen ook honden van klanten bij de Harleyzaak binnen. De honden- en kattenspulletjes worden dan ook goed verkocht om de viervoeters een echte Harley-look te geven.

Helaas zijn er ook veel honden en katten die geen baasje hebben en in het asiel terecht komen. De meeste dieren worden snel geplaatst, maar honden en katten met gedrags- of medische problemen hebben vaak maandenlange begeleiding nodig voordat ze in aanmerking komen voor een nieuw thuis. Daarom wil Harley-Davidon Amsterdam het Dierenasiel in de stad helpen om geld in te zamelen. Bij aankoop van een pluche beest van 17,95 euro doneert de motorzaak hiervan 5 euro aan het Dierenasiel Amsterdam.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.