vrijdag 1 december 2023

Diervriendelijke Harley’s

Iedereen die bij Harley-Davidson Amsterdam binnenloopt, wordt vaak besnuffeld door de ‘huishond’ Tippie. Ze is al jaren (12) een lief en trouw hondje waar iedereen in het bedrijf gek op is. Regelmatig komen ook honden van klanten bij de Harleyzaak binnen. De honden- en kattenspulletjes worden dan ook goed verkocht om de viervoeters een echte Harley-look te geven.

Helaas zijn er ook veel honden en katten die geen baasje hebben en in het asiel terecht komen. De meeste dieren worden snel geplaatst, maar honden en katten met gedrags- of medische problemen hebben vaak maandenlange begeleiding nodig voordat ze in aanmerking komen voor een nieuw thuis. Daarom wil Harley-Davidon Amsterdam het Dierenasiel in de stad helpen om geld in te zamelen. Bij aankoop van een pluche beest van 17,95 euro doneert de motorzaak hiervan 5 euro aan het Dierenasiel Amsterdam.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image