maandag 15 april 2024

Digital Ride Out by Yamaha

De zon schijnt, de temperaturen stijgen en er komen weer heel veel mooie dagen aan. Dit is de perfecte kans om op twee wielen de weg op te gaan, samen of alleen. Om alle motorrijders in de Benelux aan te moedigen, lanceert Yamaha dit jaar weer de Digital Ride Out app. De digitale motorpuzzelrit bevat dit jaar meer routes en meer prijzen, dus meer plezier! Iedere motorrijder in de Benelux is geheel vrij om mee te doen. De winnaar wint een gloednieuwe Yamaha MT-07 en de runner-up een Yamaha XSR125!

Betoverende motorroutes door de gehele Benelux

De Digital Ride Out by Yamaha is een puzzelritcompetitie die je op de motor rijdt, begeleid door een app op je smartphone. Het Yamaha dealernetwerk heeft verschillende routes uitgezet door de gehele Benelux. Elke route begint en eindigt bij een officiële Yamaha-dealer. Tijdens het rijden van de routes worden er allerlei vragen gesteld en kun je opdrachten doen. Het juist beantwoorden van de vragen en de opdrachten goed uitvoeren zal jouw plek in het klassement versterken. De vragen en opdrachten gaan van het maken van een foto van jouw motorfiets voor een bepaald monument tot het beantwoorden van specifieke vragen over Yamaha en de dealer. Alle scores worden bijgehouden in een real-time klassement.

Prachtige prijzen

Op ieder moment van de dag kun je jouw plaats in het klassement terugzien in de app. Dit jaar maakt iedere deelnemer kans op nog meer prijzen! Er is een nieuw element toegevoegd: maandelijkse prijzen. Iedere 1e van de maand winnen de nummers 1 t/m 3 een mooi Yamaha merchandise pakket ter waarde van € 50,-. Heb je het goede voornemen om alle routes te rijden? Dan ben je aan het eind van de rit niet alleen heel wat avonturen rijker, maar misschien ook een gloednieuwe 2022 Yamaha MT-07 t.w.v. € 8.299,- of een Yamaha XSR125 t.w.v. € 5.299,-! De 3e van de ranglijst wint motorjas uit de nieuwste Yamaha MT collectie & een TomTom Rider 550. De nummers 4 t/m 10 hoeven echter niet met lege handen naar huis, zij winnen een TomTom Rider navigatiesysteem t.w.v. € 399,95.

Alle motorrijders zijn welkom

De Digital Ride Out by Yamaha is gratis te downloaden voor iOS en Android. De app gebruiken is gratis en deelname aan de wedstrijd is niet verplicht. Iedere rijder is welkom, met of zonder Yamaha. De competitie loopt vanaf nu tot en met 12 augustus 2022.

Meer informatie vind je op yamaha-motor.eu/digital-ride-out/.

De APP downloaden

De APP is gratis te downloaden in de App Store en Google Play store onder de naam Digital Ride Out.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen