maandag 15 april 2024

Riders Clubtoer Primavera 2022: ‘Geweldige route, zalig weer!’

Motor.NL vroeg Andre Schot uit Noord-Holland om een beeldverslag van zijn Primavera 2022 te maken. De 5-sterren – want volledig verzorgd en bijna-all-you-can-eat – en 250km-lange rit werd zaterdag 14 mei gereden, grotendeels op de Veluwe.

Fotografie: Andre Schot

Als we aankomen met de bunch van de motorclub is het al lekker druk bij Hajé Willemsbos. Ik kijk uit naar de tocht die Motor.NL voor ons in petto heeft. Maar nu eerst koppie ‘met wat lekkers’, zoals dat altijd zo geheimzinnig heet (foto boven.)

Schrijf je nu in voor de Motor.NL Zomertocht op 2 juli!

Hier kijken we altijd naar uit: het t-shirt. Motor.NL maakt daar altijd iets bijzonders van. De clubritten hebben altijd een thema, deze keer kanonnen & kroontjespennen. De laatste jaren wordt het design door Bart Verhoeven gemaakt.

Aan de lunch bij Hotel-restaurant Zalkerbroek, onder Kampen. Meer dan de helft van de rit zit er nu op. Het plastic bestek en servies had beter gekund Motor.NL!

Happen, happen, happen! Zo’n clubrit van Motor.NL verzorgt de inwendige mens altijd heel goed. De koksbrigade van de Voortse Herberg draaide overuren om de magen te vullen van een paar honderd motorrijders.

Dikke en bonkige blaffers aan de Apeldoornsestraat bij De Voortse Herberg. Dat is toch wel het mooie van een Motor.NL-clubrit. De veelheid aan motorfietsen. Zowel vette Harleys als een Himalayan rijden met plezier de tocht. Motorrijden verbroederd echt!

Knap hoe die jongens van Motor.NL altijd weer een locatie weten te vinden waar al die motorfietsen op een verharde ondergrond kunnen parkeren. Ik geef het je te doen.

Tijdens zo’n tocht maak je altijd wel weer nieuwe vrienden. Soms voor een dag, soms voor even. Maar het gebeurt regelmatig dat deelnemers besluiten samen grote ritten te maken, naar IJsland, de Noordkaap of Marokko.

Met de volgende clubrit – 2 juli – gaan we Schansspringen in Drenthe en Groningen. Lees hier meer over deze tocht.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen