dinsdag 21 mei 2024

Dikke BMW’s voor modeljaar 2020

De afgelopen maanden werden we verrast door twee dikke BMW’s. Beide dikke customs werden gebouwd door mannen die wel raad weten met de lastoorts en haakse slijper. Revival Cycles is verantwoordelijk voor de Birdcage (album), het Japanse Custom Works Zon deed eerder van zicht spreken met de R18 (album).

Dikke BMW Cruiser voor 2020

Timo Resch, vice-president Sales & Marketing BMW Motorrad, was danig onder de indruk, wat hem de uitspraak ontlokte: ‘In de eerste helft van 2019 zullen we een door BMW Motorrad ontwikkelde conceptfiets met het 1.800cc Big Boxer blok tonen. In 2020 presenteren we dan een productiemotor – een Cruiser – met de Big Boxer.’

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen