Motorroute van Breskens naar Brugge in Belgie

Een mooie motorroute van Breskens naar Brugge. Breskens is een plaats in Zeeuws-Vlaanderen in de gemeente Sluis in de Nederlandse provincie Zeeland. Breskens telt 4732 inwoners, die 'Bressiaanders' worden genoemd. Breskens ligt aan de zuidkant van de monding van de Westerschelde, waar de rivier overgaat in de Noordzee. Brugge is de hoofdstad en grootste stad van de Belgische provincie West-Vlaanderen en van het arrondissement Brugge. [sgpx gpx="/wp-content/uploads/gpx/breskensbrugge.gpx"] Bron: Wikipedia

Doorgaan met lezen?

Dit artikel is alleen voor onze abonnees. Om verder te lezen dien je een abonnement op MotorNL Digitaal of MOTO73, Promotor of Classic & Retro te hebben. Heb je al een abonnement? Dan kun je hier inloggen.

Nog geen abonnement?

Vanaf €2,99 per maand kun je alles lezen van MOTO73, Promotor en Classic & Retro.

Klik hier en start nu met lezen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL

Reacties

  • Robin van Schoote 13/06/2019 at 18:51

    Let op!!!! mede motorrijders.

    Ik woon zelf in Breskens en deze route gaat in het begin gelijk al fout. Men kan niet meer door Waterdunen rijden. U zult dus eerst door boerenhol (ja, dat heet echt zo) moeten rijden en net voor Groede op de rotonde rechtaf. Daarna kunt u de weg weer vervolgen.

    Mvg Robin

    Antwoord