13 C
Nederland
donderdag 26 mei 2022

Motorroute van Breskens naar Brugge in Belgie

Een mooie motorroute van Breskens naar Brugge. Breskens is een plaats in Zeeuws-Vlaanderen in de gemeente Sluis in de Nederlandse provincie Zeeland. Breskens telt 4732 inwoners, die ‘Bressiaanders’ worden genoemd. Breskens ligt aan de zuidkant van de monding van de Westerschelde, waar de rivier overgaat in de Noordzee. Brugge is de hoofdstad en grootste stad van de Belgische provincie West-Vlaanderen en van het arrondissement Brugge. [sgpx gpx=”/wp-conte...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Bart Verhoeven
Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

  1. Let op!!!! mede motorrijders.

    Ik woon zelf in Breskens en deze route gaat in het begin gelijk al fout. Men kan niet meer door Waterdunen rijden. U zult dus eerst door boerenhol (ja, dat heet echt zo) moeten rijden en net voor Groede op de rotonde rechtaf. Daarna kunt u de weg weer vervolgen.

    Mvg Robin

Reacties zijn gesloten.