dinsdag 25 juni 2024

Dikke prijzenpakketten

Filmliefhebbers opgelet! Binnenkort is The Place Beyond the Pines te zien in de bioscoop. Hoofdrolspeler Luke (Ryan Gosling) komt erachter dat hij een zoon heeft van zijn ex-vriendin. Ai… Financieel heeft zoonlief het echter niet gemakkelijk en dus besluit Luke op de motor, banken te beroven. Maar natuurlijk… hij raakt echter verzeild in een gewelddadige confrontatie met een jonge politieagent (Cooper). De gevolgen hiervan strekken tot aan de volwassen levens van hun zonen. Klinkt goed!

Wij geven twee prijspakketten weg. Een pakket bevat twee vrijkaarten voor The Place Beyond the Pines, maar ook een dvd van Blue Valentine. Die laatste film is van dezelfde regisseur als The Place Beyond the Pines. Kansmaken? Vul onderstaand formulier snel in! Succes.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen