Dikke prijzenpakketten

Filmliefhebbers opgelet! Binnenkort is The Place Beyond the Pines te zien in de bioscoop. Hoofdrolspeler Luke (Ryan Gosling) komt erachter dat hij een zoon heeft van zijn ex-vriendin. Ai… Financieel heeft zoonlief het echter niet gemakkelijk en dus besluit Luke op de motor, banken te beroven. Maar natuurlijk… hij raakt echter verzeild in een gewelddadige confrontatie met een jonge politieagent (Cooper). De gevolgen hiervan strekken tot aan de volwassen levens van hun zonen. Klinkt goed!

Wij geven twee prijspakketten weg. Een pakket bevat twee vrijkaarten voor The Place Beyond the Pines, maar ook een dvd van Blue Valentine. Die laatste film is van dezelfde regisseur als The Place Beyond the Pines. Kansmaken? Vul onderstaand formulier snel in! Succes.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.