Dit is de prijs van de 2021 Kawasaki Z900

Langzaamaan raakt het rijtje compleet. Hoeveel 2021 Kawasaki-prijzen hebben we nog te gaan? Hoeveel hebben we gemist. Kawasaki maakt er een spelletje van. Verwarrend ook, want zijn we compleet?

Kleuren en prijzen 2021 Kawasaki Z900

  • Metallic Spark Black / Metallic Flat Spark Back / Red | €10.699,-
  • Pearl Blizzard White/ Metallic Spark Black | €10.699,-
  • Metallic Spark Black / Metallic Flat Spark Black / Green | €10.699,-

De Z900 70kW versie – geschikt voor A2/Code80 – is verkrijgbaar vanaf €10.399,-

De prijzen van de 2021 Kawasaki Z900RS en Vulcan S zijn bekend!

Accessoirepakket met aantrekkelijk klantvoordeel:

Performance Edition

Het Performance Edition-pakket bestaat uit een Carbon Akrapovic-uitlaat, Smoked Windscherm, Tankpad en Buddyseat cover t.w.v. € 1.199,-

Kijk voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt op www.kawasaki.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?