Dit is de toekomst van Husqvarna

Tsja, wij zijn er hier op de MOTOR.nl-redactie nog niet helemaal uit. Is dit nu een mooie Husqvarna of niet. Zeker is dat het hier gaat om de 701, het prototype waarmee Husky laat zien wat er in de toekomst van het merk te verwachten is.

 

De 701 beschikt over een 690cc viertakt ééncilinder met 75 pk. Het koppel wordt omschreven als uitstekend… Een lichtgewicht trellis frame, de nieuwste WP-vering en de nieuwste Brembo’s zijn andere kenmerken van de 701.

 

Mooi, maar wij weten het nog steeds niet…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?