Meer kilometers met je Zero

Ook Zero Motorcycles is op de EICMA. Het grootste nieuws? De Z-Force Power Tank-accessoire die de mogelijkheid biedt om in de stad tot 276 kilometer ver te rijden op een batterij, en 141 kilometer op de snelweg. Kijk, dat zijn cijfers. De Power wordt beschikbaar voor alle 2014 Zero S en Zero DS modellen.

 

Tevens heeft het merk een nieuwe ‘R’ versie voor de Zero S onthuld die 56% meer koppel en 24% meer vermogen biedt. Deze Zero SR wordt leverbaar in een nieuwe, dieprode kleurstelling, levert 144 Nm aan trekkracht en sprint in 3,3 seconden vanuit stilstand naar 100 km/u. De Zero SR heeft net als de andere modellen in de line-up een verbeterde demping gekregen, evenals een nieuw dashboard.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?