Dit is Honda’s gelimiteerde Forza 300

In 2000 zag Honda’s Forza het levenslicht en sloeg met veel bagageruimte, een gecombineerd remsysteem maar toch ook sportiviteit een frisse toon aan. In 2018 kreeg het model een reuze-update en nu, in 2020, komt Honda met deze limited edition op de proppen.

Kijk je mee? Dan citeren wij Honda: ‘De limited edition komt met opvallend nieuw grijs en glanzend zwart kleurenschema, is extra ‘premium’ dankzij het rode stiksel rondom het lederen zadel en bijpassend velglint, bijpassende topkoffer met Smart Key-connectie en een nieuw onderscheidend Forza 300-logo.’

Naast de gelimiteerde grijze kleurstelling komt de Forza ook in het blauw, zwart, grijs en wit. Een prijs en leverdatum weten we nog niet, maar als er nieuws is dan houden we je op de hoogte.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Misschien vind je dit ook interessant?